Mattehjälp

Under skolåren känner många elever någon gång ett behov av extrahjälp med matematik. Vi vet att detta är ett av de ämnen där studiestöd kan göra otroligt stor skillnad och Studybuddy erbjuder mattehjälp till elever i både grundskola och på gymnasiet.

Många av våra studybuddies kommer från högskolor och universitet som är kända för att ha duktiga studenter inom just matematiska ämnen. Några exempel är Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, Chalmers i Göteborg och Lunds Tekniska Högskola. Detta innebär att vi snabbt kan matcha en elev med den perfekta studybuddyn för att motivera, inspirera och uppnå bättre resultat inom matematik!

För yngre elever finns även möjlighet att få hjälp av gymnasieelever då vi vet att dessa studybuddies är enormt eftertraktade för mattehjälp till elever i grundskolan. Alla våra studybuddies på gymnasienivå är över 18 år och har precis som studybuddies på universitet/högskola testats för relevanta ämneskunskaper och pedagogisk förmåga.

Skicka in en intresseanmälan


Vår idé

Vår idé är att matcha duktiga studenter med familjer som vill ha hjälp med läxläsning/studier i hemmet och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder!

Vi vet hur viktigt det är med lärare som brinner för undervisning och sina ämnen, för att de ska kunna förmedla kunskaper och intressen till sina elever. Därför ser vi till att ha studybuddies som verkligen älskar att undervisa och är duktiga på att inspirera och motivera för att uppnå bästa resultat.

Självklart har våra studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. Många av våra studybuddies har dessutom erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

Mattehjälp från Studybuddy runt om i landet

Studybuddy erbjuder mattehjälp i alla städer där vi är verksamma, d.v.s. Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Västerås.

Kontakta oss idag så kan vi genast sätta igång med sökandet efter den perfekta studybuddyn efter just era behov!

Våra kunder berättar.

Träffa våra kunder