Läxhjälp i Stockholm.

Studybuddy har erbjudit läxhjälp i Stockholm sedan 2004. Vi erbjuder både privat läxhjälp i hemmet och intensivkurser i matematik inför nationella proven. Våra intensivkurser äger rum på Påhlmans gymnasium och leds av våra mest erfarna studybuddies.

Många av våra Studybuddies kommer från högskolor och universitet i Stockholm, såsom KTH, Handelshögskolan, Stockholms universitet eller Karolinska institutet.

Vi har även Studybuddyies från lärarhögskolan och andra utbildningar. Då kunder med elever på grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever anställer vi även detta. Då läser de sista året på gymnasiet och går på ex. Viktor Rydbergs gymnasieskolor, Enskilda gymnasiet och Norra Real. Vi arbetar både innanför tullarna och utanför bland annat Bromma, Haninge, Sollentuna, Danderyd och Tullinge.

Skicka in en intresseanmälan


Vår idé

Vår idé är att matcha duktiga högskolestudenter med familjer och gymnasieelever som vill ha hjälp med läxläsning/studier i hemmet, och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder.

 

Vi vet hur viktigt det är med lärare som brinner för undervisning och sina ämnen, för att de ska kunna förmedla kunskaper och intressen till elever. Därför ser vi till att ha Studybuddies som verkligen älskar att undervisa och är duktiga på att inspirera sina elever.

 

Självklart har våra Studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. Många av våra Studybuddies har dessutom erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

Vi finns både inom och utanför tullarna

I Stockholm är våra studybuddies främst från Kungliga tekniska högskolan, Stockholms universitet, Handelshögskolan och Karolinska institutet. Då kunder med elever på grundskolan även önskat hjälp från gymnasieelever anställer vi även detta. Då läser de sista året på gymnasiet och går på ex. Viktor Rydbergs gymnasieskolor, Enskilda gymnasiet och Norra Real m.fl. Vi arbetar både innanför tullarna och utanför bland annat Bromma, Haninge, Sollentuna, Danderyd och Tullinge.

Våra kunder berättar.

Träffa våra kunder