Läxhjälp i Malmö.

I Malmö och Lund har vi många Studybuddies som studerar på bland annat Malmö högskola, Lunds universitet och LTH. De bor i Malmö eller Lund med omnejd och kan gärna träffas i ert hem eller på en bra plats i centrala Lund eller Malmö. Alla våra Studybuddies i Malmö och Lund är engagerade, har kunskaperna färskt i minnet och brinner för att lära ut.

Studybuddy i Malmö och Lund med omnejd startade sin verksamhet 2009.  De flesta av våra anställda studerar på Lunds tekniska högskola eller läser på Malmö högskola. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat i Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Skicka in en intresseanmälan


Vår Idé

På Studybuddy matchar vi duktiga högskolestudenter med familjer och gymnasieelever som vill ha hjälp med läxläsning/studier i hemmet, och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder.

 

Våra studybuddies brinner för undervisning och sina ämnen, det tycker vi är viktigt för att de ska kunna förmedla kunskaper och intressen till elever. Självklart har våra Studybuddies relevant utbildning för att undervisa i sina ämnen och de genomgår pedagogiska tester innan de anställs hos oss. En del har även erfarenhet av att jobba med dyslexi, dyskalkyli och andra inlärningssvårigheter.

 

I Malmö och Lund går de flesta av våra anställda på Lunds tekniska högskola eller läser på Malmö högskola. Vi arbetar både centralt och i ytterområdena, bland annat Limhamn, Oxie, Löddeköpinge och Eslöv.

Våra kunder berättar.

Träffa våra kunder