Interna tjänster hos Studybuddy.


Marketing-praktikant

 

Vi söker en driven och kreativ PR/sälj/marknadsföringsintresserad kille eller tjej till vårt trevliga huvudkontor i centrala Stockholm för praktik under vårterminen 2017.

 

Studybuddy är ett europeiskt läxhjälpsföretag med sin utgångspunkt i Stockholm. Sedan 12 år tillbaka har vi erbjudit läxhjälp till elever i Sverige, vilket gör oss till en väletablerad aktör på den svenska marknaden. År 2015 startade vi även upp vår verksamhet i London – och nu är det dags att vidga vyerna ytterligare och fortsätta vår expansion och etablera varumärket ännu starkare!

 

Vi söker nu dig, som är driven och verkligen brinner för marknadsföring, PR och sälj! Du blir vår nya Marketing-praktikant där du kommer att vara knuten till vår marknadsavdelning och ha ett nära samarbete med vår marknadschef. Arbetsuppgifterna kommer att variera i både karaktär och svårighetsgrad. Du kommer att vara en del av den löpande verksamheten och medverka i många av företagets projekt.

 

Som Marketing-praktikant kommer du bland annat få skriva texter till våra hemsidor, manövrera sociala media-konton, förbereda kampanjer, medverka i möten med externa byråer men också arbeta mer strategiskt och kreativt i strävan att öka varumärkeskännedomen i alla våra verksamhetsländer. Du kommer även uppmuntras att komma med nya idéer och förslag som du sen kan få möjlighet att förverkliga under din tid hos oss.

 

I utbyte kommer du att få nya kontakter inom marknadsföringssfären samt lära dig massor om vår bransch, digital marknadsföring, CRM, PR och sälj.

 

Vi ser gärna att du studerar/har studerat marknadsföring och/eller kommunikation och är duktig på att skriva på både svenska och engelska. Som person är du en social teamplayer, har servicekänsla och är noggrann. Vi jobbar i ett högt tempo med många parallella projekt så det är viktigt att du är flexibel och någorlunda stresstålig.

 

Praktiken omfattar ca 4-6 månader, helst fulltid.

Start januari.

 

Ansök genom att skicka CV och en kort beskrivning av dig själv till:
hanna.claesson@studybuddy.se.


 

Assistent

 

Vi söker en social och driven person till vårt huvudkontor i centrala Stockholm för rollen som Assistent. I denna roll är du en del av den dagliga verksamheten och en av nyckelpersonerna i vårt fantastiska team!

 

Studybuddy är ett europeiskt läxhjälpsföretag med utgångspunkt i Stockholm. Sedan 12 år tillbaka har vi erbjudit privat läxhjälp till elever i Sverige, vilket gör oss till en väletablerad aktör på den svenska marknaden. År 2015 startade vi även upp vår verksamhet i London. Vi är ett snabbväxande företag med starkt fokus på internationell expansion och vår vision är att år 2025 vara Europas ledande leverantör av privat läxhjälp.

 

Vi söker nu dig, som är en positiv teamplayer och brinner för att utvecklas och driva saker framåt! Du blir vår nya Assistent där du kommer att vara en del av vårt härliga kundrådgivning- och rekryteringsteam! Dina arbetsuppgifter kommer att variera både i karaktär och svårighetsgrad. Du kommer att ha mycket kundkontakt där du bland annat ansvarar för det första säljsamtalet och uppföljning, såväl som administrativa uppgifter och fakturahantering. Vid behov kommer du även att stötta företagets rekryterare med CV-granskning och telefonintervjuer.

 

Som Assistent hos Studybuddy får du ett varierande, spännande och utmanande arbete i en positiv miljö med unga människor som verkligen brinner för att göra skillnad och utveckla vårt företag tillsammans. Du får ta mycket eget ansvar och även möjlighet komma med dina egna idéer som du sen kan ta vidare och förverkliga.

 

I utbyte kommer du att få ett flexibelt och utvecklande arbete tillsammans med fantastiska kollegor. Du kommer att lära dig massor om vår bransch och även ha möjlighet att gå vidare inom företaget.

 

Vi ser gärna att du studerar/har studerat på högskola/universitet och är duktig på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med telefonen som redskap då det kommer att vara en stor del av din roll. Som person är du en social teamplayer, har servicekänsla och är noggrann. Vi jobbar i ett högt tempo med många parallella projekt så det är viktigt att du är flexibel och stresstålig.

 

Tjänsten startar i januari 2017 och du bör finnas tillgänglig för att arbeta 2 pass per vecka (á 5 timmar).

 

Skicka din ansökan senast den 14 december  till:
alexander.blomgren@studybuddy.se.