Interna tjänster hos Studybuddy.

Client Manager

 

Vi söker en social och driven person till rollen som Client Manager på vårt trevliga huvudkontor i centrala Stockholm. I denna roll kommer du att jobba med kundrådgivning och rekrytering på både svenska och engelska i ett internationellt och snabbväxande företag. Du blir därmed en av nyckelpersonerna i det relationsbyggande arbetet mot kunder och studybuddies, samtidigt som du blir en central del i vårt fantastiska team!

 

Studybuddy är ett europeiskt läxhjälpsföretag med utgångspunkt i Stockholm. Sedan 12 år tillbaka har vi erbjudit privat läxhjälp till elever i Sverige, vilket gör oss till en väletablerad aktör på den svenska marknaden. År 2015 startade vi även upp vår verksamhet i London. Vi är ett snabbväxande företag med starkt fokus på internationell expansion och vår vision är att år 2025 vara Europas ledande leverantör av privat läxhjälp.

 

Vi söker nu dig, som är en positiv teamplayer och verkligen brinner för att utvecklas och driva saker framåt. Som vår nya Client Manager har du en central och otroligt viktig roll i vårt rekryterings- och kundrådgivningsteam! Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och du kommer bland annat att ansvara för kundkontakt, där du har en rådgivande, men även säljande roll. Du ansvarar genom noggrann analys och rådgivning för att vi tillsätter rätt Studybuddy som passar varje kunds unika behov. Du kommer även att ansvara för rekryteringsprocessen av studybuddies med urval och testning. Utöver detta förväntas du delta i projekt för att ytterligare öka kvaliteten på våra tjänster.

 

Som Client Manager hos Studybuddy får du ett varierande, spännande och utmanande arbete i en positiv miljö med unga människor som verkligen brinner för att göra skillnad och utveckla vårt företag tillsammans. Du får ta mycket eget ansvar och får även möjlighet komma med dina egna idéer som du sen kan ta vidare och förverkliga.

 

I utbyte kommer du att få ett flexibelt, utvecklande och internationellt arbete tillsammans med fantastiska kollegor. Du kommer att lära dig massor om vår bransch och även ha möjlighet att gå vidare inom företaget.

 

Vi ser gärna att du har en examen från högskola/universitet och du måste vara duktig på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med telefonen som redskap då det kommer att vara en stor del av din roll. Du bör vara bekväm med att diskutera utbildning och rekommendera ett lämpligt upplägg för både svenska och engelska kunder. Det är därför meriterande om du har studerat utomlands och känner dig bekväm med engelska. Som person är du en målinriktad och social teamplayer. Du brinner för att göra skillnad för andra människor och har hög servicekänsla med ett öppet och engagerat sätt att arbeta och bygga relationer. Vi jobbar i ett högt tempo med många parallella projekt så det är viktigt att du är flexibel och någorlunda stresstålig.

 

Tjänsten är en heltidstjänst och kommer att tillsättas omgående. Vi intervjuar kandidater löpande så om du tycker att denna roll passar just dig, skicka in din ansökan direkt till:
alexander.blomgren@studybuddy.se.

 

Skicka in din ansökan senast 25 januari.