Intensivkurser

Intensivkurser inför nationella prov.

Matteakuten är det självklara valet för intensivkurser i matematik. Sedan 2004 har vi hjälpt tusentals elever att förbereda sig inför proven, med duktiga lärare och en pedagogik som utgår från behoven och förutsättningarna hos varje enskild elev.

På våra kurser står vi för undervisningsmaterial, lunch och fika under helgen – det enda du behöver ta med dig är en miniräknare.

Anmäl dig till våra intensivkurser här! >>

Hur vi undervisar.

Matteakuten erbjuder både intensivkurser under hösten inför nationella proven och introduktionskurser i slutet av sommarlovet. Under kurserna används specialutvecklat kursmaterial anpassat för att tillgodose alla elevers behov.

Matteakutens undervisning är inriktad på att lösa tal av rätt svårighetsgrad och att lära ut de metoder som behövs när man stöter på problem. När vi undervisar går vi på ett enkelt och lättförståeligt sätt igenom de viktigaste momenten i kurserna och lär ut hur man metodiskt angriper och löser typiska tal.

Våra intensivkurser och introduktionskurser har ett skräddarsytt kursupplägg som möjliggör effektiv och inspirerande inlärning och vi undervisar med material som är speciellt utvecklat och väl anpassat för varje nivå och kurstyp.

Vilka undervisar på kurserna?

Våra lärare på kurserna är anställda som Studybuddies och har extra bra kunskaper i matematik. De har erfarenhet från tidigare uppdrag med dokumenterat goda resultat och starka utvärderingar från våra kunder. I slutet av varje kurs får eleverna utvärdera lärarens insats och kursen innehåll. Det gör det möjligt för oss att säkerställa att undervisningen alltid håller hög kvalitet.

Vanliga frågor.

VAD BEHÖVER JAG TA MED TILL KURSEN?

Det enda du behöver ta med dig är din miniräknare. Du får allt du behöver, kursmaterial, block, penna, linjal och sudd. Du får också mat och fika.

VAD ANVÄNDER NI FÖR KURSMATERIAL PÅ ERA INTENSIVKURSER?

Under våra intensivkurser använder vi ett specialutformat kursmaterial som är anpassat för att underlätta inlärningen.

HUR MÅNGA ELEVER ÄR DET I GRUPPERNA?

Under intensivkurserna är vår policy mellan åtta och tolv elever i varje klass. Vi vet att det är det bästa för att ge varje elev den uppmärksamhet han eller hon behöver.

VAR ÄR INTENSIVKURSERNA?

I år är intensivkurserna på Studybuddys kontor i Hornstull eller Påhlmans Gymnasium, Hagagatan 23.

Individuell hjälp hemma.

Vill du hellre ha individuell studiehjälp inför proven? Då hjälper vi dig gärna med en Studybuddy som ser till att du är väl förberedd inför nationella provet!